Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Одрадокам'янська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04401322) був реорганізований і увійшов до складу Тягинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Відбулось свято Масляної

25 лютого 2017 року в приміщенні Будинку культури села Одрадокам’янка відбулось свято “Проводи Масляної”.

     У проведені свята взяли участь місцевий  вокальний ансамбль  “Кам’янчаночка”, ансамбль сучасного танцю  “Денс Авеню” та гості із сусіднього смт. Козацьке  - чоловічий ансамбль  “Козацька воля” та Остапенко Людмила  Іванівна. 

Місцеві жителі  та гості  проводжали зиму танцями, піснями, рухливими іграми та конкурсами зі смачними призами у вигляді млинців та вареників.

Окрім цього майстрині села представили свої роботи у вигляді картин , ікон, шпильок для волосся та предметів декору. Деякі речі виставлялись в єдиному екземплярі. 

    У конкурсі “Найкраща господиня по випічці млинців” відзначили Кирицю Олену, яка виготовила із млинців пиріг у вигляді ляльки.

По завершенні виступів творчих колективів усі разом спалили опудало зими та загадали бажання скорішого приходу весни та тепла, а ще миру на нашій рідній Україні.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *