Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Одрадокам'янська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04401322) був реорганізований і увійшов до складу Тягинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Повідомлення про встановлення місцевих податків та зборів на території Одрадокам’янської сільської ради на 2018 рік

 

Про встановлення місцевих податків та зборів на території Одрадокам’янської сільської ради на 2018 рік

    Відповідно до вимог Закону України  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань розроблений проект рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Одрадокам’янської сільської  ради на 2018 рік».

    Підставою для розробки проекту є  Податковий кодекс України, Закони України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»  та  «Про місцеве самоврядування в Україні».

    Підставою для розробки проекту є  Податковий кодекс України, Закони України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»  та  «Про місцеве самоврядування в Україні».

   Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Одрадокам’янської сільської ради odradokamyanka.rada.org.ua та на інформаційному стенді сільської ради.

   Зауваження та пропозиції приймаються у письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення інформації Одрадокамянською сільською радою за  адресою:

– вул. Вишнева, 5, с.Одрадокам’янка,Бериславський район, Херсонська область, 74341,  факсом (05546) 54-2-80.

    Додаткову інформацію можна отримати за адресою: вул. Вишнева, 5, с. Одрадокам’янка,Бериславського району, Херсонської області  або за тел. (05546) 54-2-80.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *