Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Одрадокам'янська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04401322) був реорганізований і увійшов до складу Тягинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

В Одрадокам'янці відсвяткували День села та працівників сільського господарства

28 жовтня 2017 року  відбувся святковий концерт. Суботнього дня, втім, як і завжди, у Будинку культури зібралось багато односельчан та гостей.Не дивлячись на похмуру осінню погоду, в залі було затишно і тепло.
Ведучі Альона Вдодович та Ала Мірошніченко  з приємністю оголосили про початок свята.

Учень 6  класу Ілля Мірошніченко прочитав вірш  "Кам'янка рідна моя"

Проте скарбниця талантів тільки почала розкриватись.Багато позитичних емоцій подарували ансамбль дівчаток і хлопчиків старшої групи дошкільного навчального закладу танком "Одна калина".

Радо зустріли і щиро аплодували односельчани ансамблю сучасного танцю Денс Авеню з художніми номерами "Перлина","Човен","Бродвейський джас","Червона калина", "Циганочка"

З болем у серці говорили про тяжкий для України час, а також про біль, що торкнувся нашого села, бо цьогоріч трагічно загинув наш односельчанин Петро Кривоус, який служив на Сході України.Згадали усіх тих, хто, уже не з нами.
Та життя триває. Народжуються і підростають діти, одні лиш починають навчання, інші вже здобули професію, хтось одружується, а хтось відзначає золоте весілля. Для всіх наші аматори приберегли привітання.Жіночий ансамбль "Кам'янчаночка" подарували пісні "Чорні очки як терен","Моє село","Родина","Пісня про Кам'янку", а пісні "Червона рута", "Тече вода","Зажигай серце" прозвучали у виконані гості Катерини Дядіової.

По - особливому прозвучали пісні чоловічого народного ансамблю "Козацька воля" , дуетів у складі Тетяни Філіної та Володимира Власенка, Владислава Борчука та Каріни Вердиш.

З щирим словом до учасників концерту та громади звернувся секретар сільської ради Віталій Левченко  і подякував всім за любов до рідного села, за працю і творчість.

Приємно, що на святі був присутній ієрей нашої церкви о.Сергій, який не шкодував теплих слів на адресу організаторів, виконавців і всієї громади та поблагословив усіх присутніх.

Порадував своєю присутністю голова правління ПрАТ "Кам'янський" Олександр Голубничий який виступив із словами вітання.

Концертну програму прикрасила Ірина Вовченко прочитавши вірш "Моє село" та учші школи з художнім номером "Трактор"

   За особистий внесок у благоустрій нашого села вручено подарунки та подяки Балицькій Л.С.,Садику А.В.,Салашу А.А.,Сироті Н.Б.,Матяшу С.О.,Левчуку В.П.,Мірошніченко О.Д.,Мірошніченко С.О.,Грошеву В.М., Боярському С.М.,Кириці І.А.,Герасименко О.С.,Вовченко С.М., Грицак А.В., а також головному спонсору нашого свята  за багаторічну сумлінну співпрацю та вагомий внесок в соціальний та економічний розвиток села ПрАТ "Кам'янський".

   Щиро дякуємо спонсорам свята ФОП Костюк О.В., ФОП Кривонос Н.Д.,ФОП Зайцева Т.І., ФОП Постойко Н.В.,ТОВ "Техтранссервіс", ТОВ Сатурн і Ко", ТОВ ТЕС КО.

   За високий художній рівень танцювальної майстерності та активну участь у районних та обласних конкурсах вручено подяки танцювальному колективу "Денс Авеню" та жіночому ансамблю "Кам'янчаночка".

  За вагомий внесок, профілактику та турботу про здоров'я населення відзначено Одрадокам'янську амбулаторію загальної практики та сімейної медицини.

  За багаторічну сумлінну працю та надання якісного звязку вручено подяку відділенню поштового зв'язку.

  За сумлінну творчу працю, високий рівень фахової майстерності, відповідальне ставлення у вихованні підростаючого покоління, активну участь у проведенні масових заходів вручено подяки дошкільному закладу та загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Подарунком для всіх присутніх був виступ фаєр-групи ХОРС із світлодіодним шоу.

По закінченю концертної програми всіх присутніх пригощали козацьким кулішем та вином заводу ПрАТ Камянський. 

А закінчилось свято святковою дискотекою та феєрверком.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *