Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Одрадокам'янська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04401322) був реорганізований і увійшов до складу Тягинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Одрадокам'янська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця – спеціаліста ІІ категорії із земельних питань .

Одрадокам'янська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця – спеціаліста ІІ категорії із земельних питань .

Необхідна інформація надається секретарем  сільської ради.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, базова вища освіта відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра.

Потрібні документи: заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби; особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4х6 см; копії документів про освіту; декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»; копію документа, який посвідчує особу; медичну довідку про стан здоров’я за формою, затвердженою МОЗ; письмову згоду на проведення спеціальної перевірки; копію військового квитка.

            Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, Закону України «Про державну службу» та Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», а також на знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного фахівця.

Термін подання документів 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу. Додаткові відомості про умови конкурсу за адресою: 74341, вул.. Вишнева, 5, с. Одрадокам’янка, Бериславський район, виконавчий комітет Одрадокам’янської сільської ради, або за телефонами: 54-2-80, 54-2-35.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *